11111111

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ!

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ за канцеларијата во Скопје за месец Декември и Јануари !💁‍♀️💁‍♂️

АКО:
👉Сакаш да бидеш еден од младите кои придонесуваат за подобро оштеството
👉Имаш идеи за промени и ти треба поддршка да ги реализираш истите!
👉Имаш интерес во организирање на настани!
👉Креативен си и имаш интерес за социјални медиуми, видеа, фотографија и креативно пишување!
👉Сакаш да волонтираш и да стекнеш нови знаења и искуства!
👉Сакаш да стекнеш работни вештини и да го збогатиш твоето CV!
👉Сакаш да учествуваш на проекти и да патуваш!
👉Организиран си, мотивиран и сакаш да учиш и да се предизвикуваш себе си!

Тогаш ТИ НИ ТРЕБАШ!

Next Generation е во потрага по волонтери за канцеларијата во Скопје,со флексибилно работно време. Огласот е отворен за сите млади активисти.
👉Што добиваш: Флексибилно работно време (ти ќе одлучиш кога и колку), супер тим во канцеларија, маичка со нашето лого, можност да патуваш во Лондон и Истанбул, нови вештини и работно искуство, сертификат.

Заинтересиран си? Пополни ја апликацијата на следниот ЛИНК и очекувај да бидеш исконтактиран во најскоро време.
За сите дополнителни прашања слободно пиши ни на nextgeneration.contact@gmail.com

пс: Тимот на Next Generation одвај чека да те запознае! 🤗✅