Работилница за проектот „PeerAct“

Работилница за проектот „PeerAct“

Пријавете се на работилницата уште денеска и дружете се додека учите нешто ново! За кого? За сите што се заинтересираниВозраст: 14-25 годиниКаде: ОУРЦ “Д-р Златaн Сремец”, СкопјеКога? 27.06 – 01.07.2022, 12:00-16:00 или 05.07. – 08.07.2022,12:00-16:00 (одберете датум)Што очекуваме од вас? Целосна достапност за време на…

Read More
Building Back Better With The Creative Economy

Building Back Better with the Creative Economy

Check out the newest article of our member Kristina Dimitrova as a young journalist writing articles for the SEE Youth Newsroom – established by the Centre for Development of Youth Activism (CROA) under the UNESCO EU-funded project “Building Trust in Media in…

Read More