ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ!

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ!

  • November 18, 2019
  • News

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ за канцеларијата во Скопје за месец Декември и Јануари !💁‍♀️💁‍♂️ АКО:👉Сакаш да бидеш еден од младите кои придонесуваат за подобро оштеството 👉Имаш идеи за промени и ти треба поддршка да ги реализираш истите! 👉Имаш интерес во…

Read More
Младинска размена на тема “Do It” одржана во Фуглебјерг – Данска од 06-13 август, 2019 год.

Младинска размена на тема “Do It” одржана во Фуглебјерг – Данска од 06-13 август, 2019 год.

Младинска размена на тема “Do It” беше оддржана во период од 06 до 13 август, 2019 година во Фуглебјерг, Данска. Н размената учество земаа 60 учесници од 6 земји: Данска, Литванија, Турција, Полска, Унгарија и Македонија. Од македонија 8 учесници…

Read More
Младинска размена на тема “Fairness” одржана во Фуглебјерг – Данска од 18 – 25 Јули, 2019 год.

Младинска размена на тема “Fairness” одржана во Фуглебјерг – Данска од 18 – 25 Јули, 2019 год.

Во период од 18 до 25 јули 60 млади луѓе од 6 земји учествуваа на младинска размена на тема “Fairness”, која се одржа во Фуглебјерг – Данска. Од Македонија учествуваа 10 млади учесници од организацијата Младински Совет Нова Генерација, а…

Read More