Работилница за проектот „PeerAct“

Работилница за проектот „PeerAct“

Пријавете се на работилницата уште денеска и дружете се додека учите нешто ново! За кого? За сите што се заинтересираниВозраст: 14-25 годиниКаде: ОУРЦ “Д-р Златaн Сремец”, СкопјеКога? 27.06 – 01.07.2022, 12:00-16:00 или 05.07. – 08.07.2022,12:00-16:00 (одберете датум)Што очекуваме од вас? Целосна достапност за време на…

Read More
Учи, Истражи, Искуси – Промотивен Караван за Еразмус+ – СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш

Учи, Истражи, Искуси – Промотивен Караван за Еразмус+ – СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш

Младински совет „Нова Генерација“ започна промотивен караван низ повеќе Македонски градови. 2022 - Европска година на младите не пoттикна на овој чекор. Целта на кампањата е разгласување за можностите што ги нуди Еразмус+, и нудење на можност на сите да…

Read More