Учи, Истражи, Искуси – Промотивен Караван за Еразмус+ – СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш

Учи, Истражи, Искуси – Промотивен Караван за Еразмус+ – СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш

Младински совет „Нова Генерација“ започна промотивен караван низ повеќе Македонски градови. 2022 - Европска година на младите не пoттикна на овој чекор. Целта на кампањата е разгласување за можностите што ги нуди Еразмус+, и нудење на можност на сите да…

Read More

‘Sea Level – It Matters’ – Martinique

  • February 28, 2022
  • News

From 1st of February until 9th February, 25 participants representing United Kingdom, Martinique, North Macedonia, Sint Maarten and Italt took part in the Youth exchange ‘Sea Level - It Matters’ implemented in Fort-de-France, Martinique. The main aim of the youth…

Read More