Младинска размена “LESS SCROLLING, MORE LIVING!”,19-27 Ноември 2019 – Аснаес, Данска

Младинска размена “LESS SCROLLING, MORE LIVING!”,19-27 Ноември 2019 – Аснаес, Данска

Еднонеделен проект, зпочна на 19ти и заврши на 27ми ноември, 2019, во малото градче Аснаес, во Данска. Учествуваа 56 млади претставиници на организации од 7 различни земји: Данска, Северна Македонија, Шпанија, Италија, Србија, Бугарија и Турција. За време на тие…

Read More