TRAINING COURSE RESTORATIVE ME 09 – 16 October 2016 Leuven (BE)

TRAINING COURSE RESTORATIVE ME 09 – 16 October 2016 Leuven (BE)

  • November 10, 2016
  • News

Младински Совет Нова Генерација беше партнер на интернационалниот тренинг курс, "Restorative - Me" кој се одржа во Белгија во градот Лувен. Тренинг курсот се одржа од 09 до 16 Октомври 2016. Претставниц на Младински Совет Нова Генерација беа 3 младински…

Read More