Координативен состанок – Росарио, Аргентина (28.11-03.12.2017)

Координативен состанок – Росарио, Аргентина (28.11-03.12.2017)

Средбата на координатори, беше првата активност во 3 делниот проект и истата беше заснована на неформално базирани активности, особено презентации на добри примери, нивна анализа, идеи за размислување фокусирани на развивање на концептот на board играта која треба да е…

Read More