Младинска размена “LESS SCROLLING, MORE LIVING!”,19-27 Ноември 2019 – Аснаес, Данска

Младинска размена “LESS SCROLLING, MORE LIVING!”,19-27 Ноември 2019 – Аснаес, Данска

Еднонеделен проект, зпочна на 19ти и заврши на 27ми ноември, 2019, во малото градче Аснаес, во Данска. Учествуваа 56 млади претставиници на организации од 7 различни земји: Данска, Северна Македонија, Шпанија, Италија, Србија, Бугарија и Турција. За време на тие…

Read More
Семинар ‘Increasing Quality Of Activities Targeting Rural Youth’ 09 – 16 Ноември 2019 – Струга, Северна Македонија

Семинар ‘Increasing Quality of Activities Targeting Rural Youth’ 09 – 16 Ноември 2019 – Струга, Северна Македонија

Последниот настан од проектот ‘Increasing Quality of Activities Targeting Rural Youth’, се одржа во Струга, Северна Македонија, во периодот од 09 – 16 Ноември, 2019, во хотел Солферино. Овој настан е семинар и претставува петта и последна активност на проектот.…

Read More
ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ!

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ!

  • November 18, 2019
  • News

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ за канцеларијата во Скопје за месец Декември и Јануари !💁‍♀️💁‍♂️ АКО:👉Сакаш да бидеш еден од младите кои придонесуваат за подобро оштеството 👉Имаш идеи за промени и ти треба поддршка да ги реализираш истите! 👉Имаш интерес во…

Read More