Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Презентација на Ерасмус + и проектот “Less Opportunities + Media Tool = Better Opportunities”

August 8, 2018 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Free

Во просториите на Волонтерскиот Центар Скопје (ул. Емил Зола 3/3-1 Скопје, Македонија), на ден 08 Август 2018 (Среда) од 17 – 19 часот, Младински Совет Нова Генерација ќе одржи настан, презентација на Ерасмус + и проектот “Less Opportunities + Media Tool = Better Opportunities” финансиран од истата програма.

Влезот е слободен и настанот е од отворен тип за младински работници, волонтери, младински активисти, студенти и др. Ве поканувае да бидете дел од овој настан, и да научите повеќе за Ерасмус + програмата и можностите кои таа ги нуди, да видите кои видови медиа алатки ви стојат на располагање за ваш професионален раст и кои можности кои тие ги отвараат за младите луѓе во нашиот град.
Исто така ке има презентација на идни проекти и семинари на кои би можеле да се вклучите.

Доколку имате прашања, пишете ни порака: nextgeneration.contact@gmail.com

Details

Date:
August 8, 2018
Time:
5:00 pm - 7:00 pm
Cost:
Free

Organizer

Youth Council Next Generation
Email:
nextgeneration.contact@gmail.com
Website:
www.nextgeneration.com.mk

Venue

Skopje
Emil Zola 3/3-1
Skopje, 1000 Macedonia
+ Google Map
Website:
www.nextgeneration.com.mk
%d bloggers like this: